evanelissen.reismee.nl

nieuwe foto's..

hey allemaal!!

ik heb nieuwe foto's geplaatst, de schommels en de draaimolen staan er ook op!! en nog iets.. vandaag heb ik iets gegeten waarvan ik nooit in me hele leven had gedacht dat ik het zou eten.. EEN PYTHON!!!! ik zal ff vertellen hoe het zover kwam.. ik zat vanmorgen met ashitey te ontbijten.. en toen zei die dat 2 mannen uit onze buurt een python hadden gevangen of ik hem wilde zien.. dus ik vroeg of hij dood of levend was en hij zei nee dood ze hebben hem ' geslacht' en gedroogd.. dus ik zei nouja ik wil het wel zien dan. dus wij gingen naar hun toe en toen duwde ze de gedroogde en gevilde python in mijn hand.. en het hoofd was er ook af maar hij was gewoon helemaal gedroogd en rook naar ham.. en toen sneden ze een stuk van hem af en dat namen ze mee naar de rest. dus toen was ik daar met 10 andere mensen uit onze buurt en toen begonnen ze allemaal een stuk af te scheuren en op te eten, en toen moest ik het ook eten maar ik zei nee joh ik kan geen python eten... dus opnieuw kauwden ze en slikten ze het allemaal door voor mijn neus.. en toen heb ik ook een paar happen genomen en het is best taai en het smaakt naar ham

Wink
.. dat wou ik even vertellen..

nog 9 dagen :(

Marian Willems

Lieve Eva,
Had ik je in een vorige mail nog gevraagd niet van die enge dingen te eten, lees ik tot mijn verbazing, dat je aan een python bent begonnen!!??
Het wordt toch echt tijd, dat je naar huis komt!!
Alhoewel, als ik de foto's bekijk, zie je er na al die nare, enge ziektes en onmogelijke eten toch héél goed uit! Leuke foto's weer! Geniet nog ff en voor straks een hele goede vlucht naar huis!
Liefs van Ton en marian